Tenniskids Feest

Speciaal voor kinderen die vier of meer keer deel hebben genomen aan de Tenniskids competitie in het voorjaar (World Tour of Groene competitie), organiseert de KNLTB een groot Tenniskids Feest. Het feest van 2017 wordt gehouden op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli. De locaties zijn nog niet bekend.

Spetterende afsluiting van de World Tour en Groene competitie

Het Tenniskids Feest is een spetterende dag met veel tennis, fun & entertainment. Uit heel het land komen Tenniskids op het feest samen om de Tenniskids World Tour en Groene competitie samen af te sluiten. Hopelijk ben je erbij in 2017!

Tenniskids Feest 2016 was een groot succes!

Op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli waren zo’n 1000 kinderen aanwezig bij het allereerste Tenniskids Feest.  Het feest was speciaal voor kinderen die drie of meer keer deel hebben genomen aan de Tenniskids competitie in het voorjaar (World Tour of Groene competitie). Uit het hele land kwamen de kinderen samen in Den Bosch en Alphen aan den Rijn om de competitie feestelijk af te sluiten. Het weekend zat vol met tennis, fun en entertainment. Zo was er een magic show van Luc Elson en een spetterend optreden van The Voice of Holland-winnares Maan!

De foto’s en video’s van het Tenniskids Feest 2016 bekijk je op de Tenniskids Facebook pagina