Tenniskids Feest

Speciaal voor kinderen die vier keer of vaker deel hebben genomen aan de Kia Tenniskids competitie (Rood, Oranje en Groen) in het voorjaar organiseert de KNLTB met vijf tennisverenigingen in het land het Tenniskids Feest. De feesten worden gehouden op 22 en 23 juni 2019.


Alle kinderen die vier keer of vaker hebben deelgenomen aan de Kia Tenniskids Competitie (Rood, Oranje of Groen) krijgen een uitnodiging voor het Tenniskids Feest. Dit spetterende slotfeest is gratis en vindt op verschillende locaties in het land plaats. Het feest is een combinatie van tennis, fun en entertainment! De verenigingen die het Tenniskids Feest organiseren stellen zelf het programma voor de dag samen. Te denken valt aan tennisactiviteiten op de baan, springkussens, padel, een goochelshow en een ontmoeting met Tenniskids mascottes Ace en Love!

Locaties en inschrijven

Het feest is op zaterdag 22 juni in Kampen (K.J.LT.C), Amsterdam (T.V. Tie-Breakers) en Bergen op Zoom (Smash Bergen op Zoom) en op zondag 23 juni in Alphen aan den Rijn (T.V. Nieuwe Sloot) en Apeldoorn (T.C. Sprenkelaar). Inschrijven voor het Tenniskids Feest kan tot met donderdag 20 juni via het online aanmeldformulier.

Programma

Het Tenniskids feest duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Op elke locatie belooft het een spetterend feest te worden. Zo zijn er super leuke tennisoefeningen en -challenges. Maar iedere locatie heeft ook een eigen programma. Hieronder vind je een tipje van de sluier van elk Tenniskids Feest! Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan de video met een impressie van het Tenniskids Feest van 2018.

Alphen aan den Rijn  Bergen op Zoom
Apeldoorn
 • KidzHitzShow
 • Glow in the dark tennis   

 

 • Goochelworkshop
 • Workshop grafity/ verf
 •  Bekende vlogger aanwezig

 

 • Opening met oud-toptennisser Jacco Eltingh
 • Glow in the dark tennis
 • Levensgroot twister springkussen
 • Gave prijzen te winnen
Kampen Amsterdam  
 • Padel en squash      
 • Te gekke stormbaan

 

 • Pascal Tan aanwezig (Klokhuis)
 • Spectaculaire opening (Dansjefit)
 • Tennissen tegen Amsterdamse topper (rating 2/3)

 

De KNLTB organiseert het Tenniskids Feest in 2019 voor de vierde maal. Het doel van het evenement is om kinderen vaker te laten tennissen. Het spelen van wedstrijdjes is ook een goede manier om kinderen te laten zien hoe leuk tennis is, ook als teamsport. 

Veelgestelde vragen

Mogen ouders, begeleiders, broertjes en zusjes ook op het Tenniskids Feest komen?

Ouders, begeleiders, broertjes en zusjes zijn ook welkom op het feest. Echter, het programma is alleen voor de kinderen die zich hebben aangemeld. We bieden ouders en begeleiders de mogelijkheid om rondom de activiteiten plaats te nemen en te genieten van al het spektakel op en rondom de banen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de horeca. 

Duurt het feest de hele dag? Kan ik ook later komen of eerder weggaan?

Het feest start om 10.00 uur en duurt tot ca.15.00 uur. Er zijn verschillende blokken van tennis, fun en entertainment en het is leuk om alle blokken te volgen. Er kan geen verhindering worden opgegeven voor (een deel van) het feest. 

Hoe is het geregeld met eten en drinken?

Bij inschrijving kun je je aanmelden voor een lunchpakket, betaling gaat via automatische incasso. Dit lunchpakket is beschikbaar voor deelnemende kinderen. Het lunchpakket bevat twee belegde broodjes, een stuk fruit en een flesje water. De kosten zijn 5 euro per persoon. Verder is het voor ouders en broertjes/zusjes mogelijk om ter plekke een lunch te bestellen. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Moeten kinderen hun tennispasje meenemen?

Nee, dat hoeft niet. Kinderen gaan wel tennissen, maar geen officiële wedstijdjes spelen.

Waarom worden kinderen pas uitgenodigd als zij vier keer of vaker hebben deelgenomen?

Tenniskids speel je samen. Het is daarom belangrijk dat je op elkaar kan rekenen en zo vaak mogelijk deelneemt aan de Kia Tenniskids competitie. Wij willen de kinderen belonen die vier keer (maar het liefst vaker) hebben deelgenomen.

 

Mijn kind heeft vier keer gespeeld, maar geen uitnodiging ontvangen. Hoe kan dat?

Alleen kinderen waarbij in de ledenadministratie van de tennisvereniging een geldig e-mailadres is vastgelegd kunnen we een uitnodiging sturen. Is jouw e-mailadres verouderd of ontbreekt deze, geef dit dan door aan de ledenadministrateur van jouw vereniging.

Onze vereniging registreert de aanwezigheid bij rood niet altijd. Hoe krijgen kinderen die niet geregistreerd zijn toch een uitnodiging?

Van deze kinderen weet de KNLTB niet dat zij vier keer hebben deelgenomen. Neem daarom contact op met je Tenniskids Functionaris, zodat hij/zij zorgt dat de aanwezigheid alsnog geregistreerd wordt. Betreft het een andere club? Neem dan ook contact op met je Tenniskids Functionaris, zodat hij/zij contact kan opnemen met de club, waar de aanwezigheid niet goed geregistreerd is.