Zonnige weer sluit perfect aan bij Maleisisch thema

Het weer van afgelopen weekend sloot goed aan bij het thema van de tweede speelronde van de World Tour. Want de 15.000 kinderen die op zondag op te baan stonden waanden zich voor even in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Zo ook de jeugdige tennissers van TV Linschoten en TV Waddinxveen.

Tobias, Myrna, Sara en Elske tennisten voor het oranje team van Linschoten op het terrein van TV Triaq in Haarlem en speelden enkele leuke wedstrijden. Met hun nieuwe grijs-oranje tenue valt het kwartet extra op. Ook bij Waddinxveen genoot men van een mooi tenniszondag. Daar speelden Oranje 2 en twee gele Tenniskids-teams hun wedstrijden onder aangename omstandigheden. Wel moesten er petjes aan te pas komen om de tennissers die tegen de zon in keken te helpen.

De volgende speelronde van de World Tour wordt gespeeld op zondag 9 oktober. Dan is het Chinese Shanghai het centrale thema.