Nieuw: Tenniskids Blauw, voor kinderen van 4 tot 6 jaar

Tennis had nog geen aanbod voor de jongste jeugd, maar daar komt snel verandering in. In het voorjaar van 2017 start Tenniskids Blauw, voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Met verschillende eenvoudige oefeningen kunnen de kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden ontwikkelen!

Voor kinderen in de kleuterleeftijd is een rally spelen nog een grote uitdaging, maar het is een prima leeftijd om basale vaardigheden te ontwikkelen. Bovendien komen ze zo al op jonge leeftijd in aanraking met de tennisclub en merken ze hoe leuk en gezellig het is om bij een vereniging te tennissen.

Start Tenniskids Blauw

Tenniskids Blauw staat op het punt van beginnen. Een eerste vereiste is wel dat leraren die les willen geven in Blauw, eind februari de daarvoor bestemde workshop volgen. Als de trainer er klaar voor is, kunnen de meer dan 1.000 clubs die zich al Tenniskidsvereniging mogen noemen, aan de slag met Tenniskids Blauw.

Is Tenniskids Blauw iets voor jouw kind? Informeer dan vooral bij jouw club of de tennisclub in de buurt naar de plannen en mogelijkheden. En houd Tenniskids.nl in de gaten. Hier wordt regelmatig meer informatie gegeven over de ontwikkelingen omtrent Tenniskids Blauw.