Indeling World Tour voorjaar bekend

Vanaf zondag 19 maart (en vrijdag 17 maart voor het pilotgebied) staan bijna 14.000 kinderen, verdeeld over meer dan 2.750 ploegen, op de baan tijdens de Rode en Oranje World Tour. Dit jaar hebben er 934 clubs ingeschreven! Een geweldig resultaat. De indeling voor de Groene competitie volgt op 1 maart. 

Op tenniskids.toernooi.nl kun je nu vinden waar jouw team of dat van je kind is ingedeeld. Vanaf zondag 19 maart staan er zeven World Tour-weekenden op het programma, waarvan de laatste staat gepland 25 juni.

Tenniskids Feest

De World Tour in het voorjaar eindigt met het Tenniskids feest op 1 en 2 juli. Kinderen die 4x of vaker hebben meegedaan aan een speeldag worden uitgenodigd voor het Tenniskids Feest! Dit belooft een grootse happening te worden. Het Feest vindt plaats op 1 en 2 juli op twee locaties in het land. Momenteel is de KNLTB druk bezig invulling te geven aan deze dagen.