Schrijf je in voor Tenniskidstoernooitjes!

Door het hele land worden ze weer gehouden: de Tenniskidstoernooitjes! Voor alle leeftijdscategorieën binnen Tenniskids staan er toernooien op het programma. Bekijk op je club de toernooikalender voor jouw regio en schrijf je in!

Zie je de kalender nergens hangen? Vraag er dan naar op de club of bekijk hem online op Tenniskids.nl. Op de kalender staan alle toernooien vermeld die in jouw regio worden gehouden, inclusief data, plaats en een emailadres om je in te schrijven.

Het leukste is natuurlijk om met zoveel mogelijk teamgenoten of andere leden van de club mee te doen aan een toernooi. De speelronden van de World Tour zijn daarom uitgelezen mogelijkheden om met elkaar af te spreken en je gezamenlijk in te schrijven. Maar dit kan natuurlijk ook uitstekend met tennissers van andere verenigingen!