De World Tour begint!

Zondag gaat de World Tour weer van start! Maar liefst 14.000 kinderen verdeeld over 2.750 teams gaan de baan op voor de eerste speeldag van dit voorjaar en doen dat zo veel mogelijk in Amerikaanse sferen. De grote namen van de WTA- en de ATP-tour spelen daar deze week immers het toernooi in het Californische Indian Wells.

Let er wel op dat je op tijd aanwezig bent om te spelen, zodat de planning niet in het gedrang komt. Op tenniskids.toernooi.nl kun je precies vinden waar en hoe laat de wedstrijden gepland staan. Hier vind je ook de kalender met alle andere speeldata van de World Tour én de volledige indeling van de Groene competitie 2017, die op 9 april begint.

Foto’s!

En toon ook iedereen vooral hoe leuk jouw dag is! Leuke foto’s van de wedstrijden en de aankleding, maar zeker ook mooie teamfoto’s zijn meer dan welkom! Post ze op de Tenniskids Facebook-pagina en via Twitter en vergeet daarbij #Tenniskids niet. De leukste foto’s komen op de Beleef Tenniskids- pagina.