Geslaagde opening World Tour, op naar week 2!

De World Tour heeft afgelopen weekend een geslaagde start gemaakt. De eerste speelronde werd afgewerkt in wisselende weeromstandigheden, maar over het algemeen kon er veel worden gespeeld. En Tenniskids-mascottes Ace & Love bracht hun eerste bezoekjes aan twee tennisverenigingen!

Enkele weken geleden konden clubs hun leukste juichfoto’s van de World Tour insturen en zo een bezoek van de twee mascottes winnen. Zondag gingen ze langs bij de eerste gelukkigen: TV Langeland in Krimpen aan de IJssel en de Sluipers in Reeuwijk, allebei clubs in Zuid-Holland. En aan de reacties op Facebook van zowel De Sluipers als Langeland te zien, waren beide clubs maar wat blij met de aanwezigheid van de twee tennisvosjes! Komende zondag doen ze de Heerder L.T.C. en T.V. Epe aan.

En ook bij veel andere verenigingen konden de kinderen haast niet wachten om de baan op te gaan. Ondanks een donkere wolk hier daar begonnen bijna 14.000 kinderen met groot enthousiasme aan het nieuwe seizoen. De positieve reacties op de Facebook-pagina van Tenniskids spreken voor zich!

Na Indian Wells vormt komende zondag opnieuw een Amerikaans toernooi het thema: Miami. Check de aanvangstijden weer goed op tenniskids.toernooi.nl zodat je op tijd op de baan staat. En mooie teamfoto’s, maar ook foto’s van de Amerikaanse aankleding en de wedstrijden zijn natuurlijk weer meer dan welkom, dus post ze op de Facebook-pagina! De leukste foto’s worden ook weer gepubliceerd op de Beleef Tenniskids- pagina.