Indeling Groene competitie bekend!

Het is zover, de indeling van de Groene voorjaarscompetitie is bekend! Sinds woensdag 1 maart kun je per ronde zien tegen wie je het opneemt. De Groene competitie gaat op zondag 9 april van start.

Voor de gehele indeling en de exacte speeldata kun je terecht op de toernooipagina van Tenniskids: tenniskids.toernooi.nl. De vaste speeldag voor deelnemers aan de Groene competitie is zoals bekend veranderd van de woensdag naar de zondag. In de planning worden ten minste acht dagen voor de speelronde de aanvangstijden toegevoegd.

Tenniskids Feest

Voor alle deelnemers aan de World Tour en de Groene competitie wordt het voorjaar weer afgesloten met het Tenniskids Feest! Iedereen die vier of meer keer op een speeldag in actie kwam, wordt uitgenodigd voor het feest. Het belooft een grootse happening te worden. Het Feest vindt dit jaar plaats op 1 en 2 juli op twee locaties in het land. De KNLTB werkt nog hard aan de exacte locaties voor het feest en het programma van de dagen. Zodra die bekend zijn, kun je het hier op Tenniskids.nl lezen.

Ace&Love op jouw club

Ace & Love, de twee Tenniskids-mascottes, bezoeken na de start van de World Tour op 19 maart en de Groene competitie op 9 april tennisverenigingen om deelnemers  aan te moedigen tijdens hun wedstrijden. Wil jij ze op jouw club ontvangen? Deel dan je leukste Tenniskids-foto waarop je laat zien hoe jij anderen toejuicht en aanmoedigt, via de Tenniskids-facebookpagina of op Instagram of Twitter. Vergeet niet de naam van je club en de hashtags #Tenniskids en #Ace&Love te vermelden. Onder de deelnemers verloten we de bezoekjes van Ace & Love. De actie duurt nog tot 10 maart.