Komen Ace & Love naar jouw club?

Tenniskids-mascottes Ace & Love gaan komend voorjaar op tour en ze kunnen ook langskomen bij jouw club! Hoe? Door mee te doen aan de actie!

Ace & Love bezoeken na de start van de World Tour op 19 maart en de Groene competitie op 9 april tennisverenigingen om deelnemers  aan te moedigen tijdens hun wedstrijden.

Alles wat je moet doen om kans te maken op een bezoekje aan jouw club, is je leukste Tenniskids-foto uitzoeken waarop je laat zien hoe jij anderen toejuicht en aanmoedigt en die delen via de Tenniskids-facebookpagina of op Instagram of Twitter. Vergeet niet de naam van je club en de hashtags #Tenniskids en #AceLove te vermelden.

 En dan is het afwachten geblazen. Onder de deelnemers aan de actie, die nog loopt tot vrijdag 10 maart, verloten we de bezoekjes van Ace & Love. Dus doe mee en wie weet ontmoet je ze binnenkort persoonlijk!