Menzis Tenniskids Feest 2017 in Eindhoven en Utrecht!

Op zaterdag 1 en zondag 2 juli organiseert de KNLTB het tweede Menzis Tenniskids Feest! Om zoveel mogelijk kinderen te ontvangen op dit unieke festijn is gekozen voor twee dagen en is deelname ook nog eens gratis. Houd de dagen dus vrij in je agenda!

Op zaterdag wordt het feest gehouden op de tennisparken van TV Tegenbosch en TV Prinsejagt (Sportpark Eindhoven Noord) en op zondag is iedereen met een uitnodiging van harte welkom bij Sportcentrum Oudenrijn en LTC Vleuten de Meern.

Het feest is het spetterend slot van de World Tour en de Groene competitie van dit voorjaar en is bedoeld voor alle enthousiaste spelers. Uitnodigingen gaan dan ook alleen naar kinderen die vier of meer keer deelnamen aan een van deze competities. De inschrijving gaat open gedurende de World Tour. Nadere informatie hierover volgt. 

Menzis Tenniskids Feest 2016 was een groot succes!

In 2016 kwamen zo’n 1000 kinderen af op het allereerste Menzis Tenniskids Feest. Uit het hele land kwamen de kinderen samen in Den Bosch en Alphen aan den Rijn om de competitie feestelijk af te sluiten. Het weekend zat vol met tennis, fun en entertainment. Zo was er een magic show van Luc Elson en een spetterend optreden van The Voice of Holland-winnares Maan!

De foto’s en video’s van het Menzis Tenniskids Feest 2016 bekijk je op de Tenniskids Facebook pagina