Warm worden voor Monterrey met World Tour-video

Na de twee Amerikaanse thema’s van de afgelopen weken, kunnen komend weekend de sombrero’s uit de kast en de burrito’s op het menu. Want de toppers van de WTA- en de ATP-tour doen deze week Monterrey aan. En dat betekent dat je op jouw club een Mexicaans feestje kunt bouwen! Kun je niet wachten? Kom dan alvast in de sfeer met de World Tour-video.

De Tenniskids World Tour in één minuut

Afgelopen weekend zijn er opnames gemaakt tijdens de World Tour met als thema Miami. De Tenniskids-deelnemers maakten er een gezellige en sportieve dag van. Ook Ace & Love kwamen op bezoek. Wordt het komend weekend net zo’n geslaagde speelronde? Op tenniskids.toernooi.nl kun je precies vinden waar en hoe laat de wedstrijden gepland staan.

Foto’s

Vergeet ook niet mooie teamfoto’s, maar ook foto’s van jouw dag in Mexicaanse stijl in te sturen. Post ze op onze Facebook-pagina! De leukste foto’s worden ook weer gepubliceerd op de Beleef Tenniskids- pagina.