Ontvang Tenniskids-mascottes Ace & Love op jouw club!

Tijdens dit World Tour-seizoen zijn Tenniskids-mascottes Ace & Love op tour. Ze doen een aantal tennisverenigingen aan om de World Tour-deelnemers aan te moedigen. En ze kunnen ook bij jou en je teamgenoten komen kijken! 

Toon jouw leukste foto’s van de World Tour als reactie op het bericht over de actie op de Tenniskids-facebookpagina of deel je foto’s die al op Facebook staan, met de pagina van Tenniskids. Onder de deelnemers aan de actie, die loopt van 12 tot en met 26 april, verloten we de bezoekjes van Ace & Love. De winnaars kunnen nog tijdens deze World Tour een bezoek van de mascottes op hun club verwachten.

Benieuwd naar de data voor de komende speeldagen van de World Tour? Bekijk de volledige kalender op http://tenniskids.toernooi.nl.