Uitnodigingen Menzis Tenniskids Feest verstuurd; Voice-winnares Pleun hoofdartiest!

Heeft jouw tennissende zoon of dochter al vier keer meegedaan aan de World Tour dit voorjaar? Dan heb jij afgelopen week in je mailbox een uitnodiging ontvangen voor het Menzis Tenniskids Feest! Dit spectaculaire evenement wordt gehouden op zaterdag 1 juli in Eindhoven en zondag 2 juli in Utrecht. En niemand minder dan The Voice of Hollands-winnares Pleun treedt op!

Het belooft weer een geweldige dag te worden met veel tennis, fun & entertainment. Uit heel het land komen Tenniskids-spelers naar het feest om de Tenniskids World Tour en Groene competitie af te sluiten. Want alleen de échte fanatiekelingen zijn uitgenodigd. We kunnen al iets van het programma verklappen. Winnares van The Voice Pleun geeft die dag een spetterende show weg en goochelaar Jasper Oberon laat met zijn magische kunsten iedereen versteld staan. Deelnemers aan de Groene Competitie die vier maal hebben meegedaan aan de competitie krijgen later een uitnodiging.

Aanmelden

De toegang is gratis! Dus kom ook, samen met jouw tennismaatjes naar het Menzis Tenniskids Feest. Meld je aan voor het Menzis Tenniskids Feest via toernooi.nl:

  • Zaterdag 1 juli bij TV Tegenbosch en TV Prinsejagt in Eindhoven
  • Zondag 2 juli bij Sportcentrum Ouderijn en LTC Vleuten de Meern in Utrecht

Heb je nog vragen over het Menzis Tenniskids Feest? Hieronder vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Mogen ouders, begeleiders, broertjes en zusjes ook op het Menzis Tenniskids Feest komen?
Ouders, begeleiders, broertjes en zusjes zijn ook welkom op het feest. Echter, het programma is alleen voor de kinderen die zich hebben aangemeld. We bieden ouders en begeleiders de mogelijkheid om rondom de activiteiten plaats te nemen en een kop koffie te drinken.

Moeten kinderen hun tennispasje meenemen?
Nee, dat hoeft niet. Kinderen gaan zeker wel tennissen, maar geen officiële wedstijdjes spelen.

Waarom worden kinderen uitgenodigd als zij vier of meer keer hebben deelgenomen, en niet één of twee keer?
Tenniskids speel je samen. Het is daarom belangrijk dat je op elkaar kan rekenen en zo vaak mogelijk deelneemt aan de World Tour en Groene competitie. Wij willen de kinderen belonen die vier keer (maar het liefst vaker) hebben deelgenomen.

Bij onze vereniging hebben meerdere kinderen vier keer gespeeld, maar sommigen hebben geen uitnodiging ontvangen. Hoe kan dat?
Alleen kinderen waarvan een geldig e-mailadres is opgegeven in tenniskids.toernooi.nl kunnen we een uitnodiging sturen. We vragen daarom de Tenniskids Functionaris om de uitnodiging onder kinderen (die vier keer of meer hebben gespeeld) en hun ouders te verspreiden.

Onze vereniging registreert de aanwezigheid bij rood niet altijd. Hoe krijgen kinderen die niet geregistreerd zijn toch een uitnodiging?
Van deze kinderen weet de KNLTB niet dat zij vier maal hebben deelgenomen. We vragen daarom de Tenniskids Functionaris om de uitnodiging onder deze kinderen en hun ouders te verspreiden.

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op via tenniskidsfeest@knltb.nl.