Menzis Tenniskids Feest: meer bekend over het programma!

Nog maar vijf weken en dan is het zover, het tweede Menzis Tenniskids Feest! Net als in 2016 worden de World Tour en de Groene competitie afgesloten met een spetterend slotfeest. Eerder al werd bekend dat het feest plaatsheeft op 1 en 2 juli en nu zijn er meer details van het programma duidelijk. 

Op zaterdag 1 juli wordt het feest gehouden op de tennisparken van TV Tegenbosch en TV Prinsejagt (Sportpark Eindhoven Noord) en op zondag 2 juli is iedereen met een uitnodiging van harte welkom bij Sportcentrum Oudenrijn en LTC Vleuten de Meern. Uitnodigingen worden verstuurd aan iedereen die dit jaar vier of meer keer deelnam aan de World Tour of de Groene competitie.

Programma

Zorg dat je uiterlijk iets voor tienen aanwezig bent, want om 10.00 uur begint het feest met een gezamenlijke warming-up van ongeveer een half uur. Vervolgens begint het programma, dat bestaat uit drie onderdelen, met tussen 12.30 en 13.30 de lunch. Tijdens het onderdeel Tennis kunnen alle deelnemers met een aantal top(jeugd)spelers de baan op, in het onderdeel Fun kan naar hartenlust op springkussens worden gesprongen en het onderdeel Entertainment bestaat uit geweldige optredens van goochelaar Lars Oberon en de Voice of Holland-winnares Pleun.

Uitnodigingen

Het gehele programma duurt tot 15.15 uur. Controleer nog wel even goed dat je deelname aan de World Tour en de Groene competitie naar behoren is geregistreerd en dat emailadressen in http://tenniskids.toernooi.nl/ kloppen. Alleen dan kunnen we je een uitnodiging sturen.