Meld je aan voor het Menzis Tenniskids Feest, er is nog plek!

Wil jij op 1 of 2 juli aanwezig zijn bij het Menzis Tenniskids Feest en heb je je nog niet aangemeld? Doet dat dan snel, want er is nog plek!  Dat kan ook als je minimaal drie keer hebt meegedaan aan de World Tour of de Groene competitie.

Eerder moest je minimaal vier keer hebben gespeeld, maar nu blijkt dat het voor sommige kinderen door afgelastingen of feestdagen moeilijk was om vier maal mee te doen. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn, dus is iedereen die dit jaar minimaal drie keer speelde in de World Tour of de Groene competitie, is van harte welkom!

Het feest vindt op zaterdag 1 juli plaats bij TV Tegenbosch en TV Prinsejagt in Eindhoven en wordt op zondag 2 juli gehouden bij sportcentrum Ouderijn en LTC Vleuten de Meern in Utrecht. Op beide dagen zijn er top (jeugd) spelers op de baan, worden er veel leuke tennisgames gespeeld en wordt afgesloten met een spetterend optreden van The Voice of Holland-winnares Pleun!

Kijk snel op http://www.tenniskids.nl/feest voor het volledige programma. Daar kun je je ook direct aanmelden.