World Tour ten einde, op naar het Tenniskids Feest!

De World Tour Voorjaar 2017 zit erop! Afgelopen weekend werd de laatste speelronde afgewerkt en was het thema Eastbourne, waar de heren en dames van de ATP- en WTA-tour deze week hun laatste voorbereidingstoernooi voor Wimbledon spelen. De laatste ronde van de World Tour was er dus één in Engelse sferen.

Dat leverde naast veel leuke wedstrijden ook weer passende aankleding van banen en clubhuis op, zoals Britse vlaggen de typisch Engelse scones, die bijvoorbeeld bij Joy Jaagpad op het menu stonden. Maar ook bij onder meer OLTC Ready, TV De Sluipers en VT De Hoek stonden de kinderen alweer vroeg op de baan om de World Tour spetterend af te sluiten. Op http://tenniskids.nl/beleef-tenniskids/ zie je hoe deze en andere verenigingen de laatste World Tour beleefden, maar vind je ook veel andere mooie Tenniskids-foto’s.

Tenniskids Feest

De laatste speeldag van de World Tour mag dan geweest zijn, het voorjaar is pas echt afgesloten als het Tenniskids Feest is gehouden en dat staat komend weekend op het programma! Op zondag op twee locaties in Utrecht zit het feest vol, maar op zaterdag 1 juli bij TV Tegenbosch en TV Prinsejagt in Eindhoven zijn er nog plaatsen!

Heb jij dit voorjaar minimaal drie keer meegedaan aan de World Tour of de Groene competitie, ga dan snel naar http://www.tenniskids.nl/feest en meld je aan! Daar vind je ook het volledige programma.