Zonovergoten World Tour-weekend achter de rug, ronde 6 al voor de deur

Afgelopen weekend stond alweer de vijfde speelronde van de World Tour van dit voorjaar op het programma. Het thema was deze keer Rosmalen, het enige Nederlandse ATP- en WTA-grastoernooi dat komende week begint. Mede door het schitterende zomerweer werd het een mooi tennisweekend.

En dat gold al helemaal voor Tennisvereniging Rapiditas in Nijmegen en GLTV Gemert, waar Tenniskids-mascottes Ace en Love een kijkje kwamen nemen. Ze moedigden alle deelnemers hartstochtelijk aan en gingen natuurlijk met de teams op de foto! Maar ook bij TV Soesterkwartier in Soest, LTC ’t Loo in De Lier en LTV Lelystad kwamen op Facebook mooie foto’s voorbij, om er zomaar een paar te noemen.

Komend weekeinde is het alweer tijd voor de voorlaatste speelronde van dit voorjaar en ook nu is het thema gebaseerd op een bekend grastoernooi: het Duitse Halle. De weerberichten zien er ook voor komend weekend goed uit, dus het belooft weer een geweldig tennisfeest te worden. Foto’s kun je kwijt op de Facebookpagina en de mooiste worden ook weer geplaatst op de Beleef Tenniskids- pagina.

Zorg er ook deze keer weer voor dat je op tijd op de baan staat! Alle aanvangstijden zijn te vinden op http://tenniskids.toernooi.nl/.