Doe mee met de kleurplaatwedstrijd en win!

In bijna het hele land zijn de vakanties aangebroken en met mooi weer ben jij natuurlijk op de tennisbaan te vinden! Maar op een regenachtige dag kun jij je ook prima vermaken met deze speciale Tenniskids vakantiekleurplaat! Print de tekening en kleuren maar. De mooiste kleurplaten belonen we met een leuke tennisprijs.

Wat moet je doen?

  • Download en print de Tenniskidskleurplaat.
  • Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in.
  • Stuur hem naar ons op. Dit kan door de plaat in te scannen en te mailen naar marketing@knltb.nl of stuur hem per post naar Postbus 1617, 3800 BP in Amersfoort onder vermelding van 'Tenniskids kleurplaat'.

Insturen kan tot 28 augustus. Uiterlijk 8 september maken we de winnaars bekend. 

Klik hier om de kleurplaat te downloaden.