Geef je nu op voor de World Tour en Groene competitie!

Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en nog beter leren tennissen, dat is de World Tour en Groene competitie! Staat jouw kind met veel plezier op de tennisbaan? Geef hem/haar dan nu op voor de competitie in het voorjaar van 2018! Vraag bij jouw tennisclub naar de mogelijkheden.

Video: Tenniskids competitie

De World Tour is de succesvolle competitie voor kinderen die spelen op Tenniskids-niveau Rood of Oranje. Afgelopen voorjaar gingen in totaal weer zo’n 14.000 deelnemers verdeeld over meer dan 2.750 teams de baan op om op zeven speeldagen wedstrijdjes te spelen tegen teams uit de regio. In de World Tour staat elke ronde in het teken van een speelstad op de grote ATP- en WTA-tour en op basis van het thema kunnen tennisparken en clubhuizen worden aangekleed. Elke speelronde is een echt tennisfeest waar je als team aan deelneemt. Dus doe mee!

Groene competitie

En hetzelfde geldt voor de Groene competitie, die eveneens op zondag wordt gespeeld. Ook daarin speel je in een hecht team en niet meer op de kleinere baantjes van Rood en Oranje, maar op een volledige baan. Wedstrijden spelen maakt het tennis nóg leuker, dus geef je vooral op bij jouw tennisvereniging!

En neem ook een kijkje op de Beleef Tenniskids-pagina! Daar zie wat andere deelnemers en verenigingen op sociale media deelden over hun belevenissen in de World Tour en de Groene competitie.

Benieuwd op welke dagen er precies gespeeld wordt? Bekijk alle data van zowel de World Tour als de Groene competitie. Op die manier kun je er al zo goed mogelijk rekening mee houden in je planning.