Bart Boonstra maakt je enthousiast voor World Tour en Groene competitie!

Doet jouw tennissende zoon of dochter al mee aan de World Tour of Groene competitie? Wacht niet te lang! Door mee te doen aan de competitie haalt jouw kind nóg meer plezier uit tennis. Ook Bart Boonstra van Nickelodeon weet inmiddels hoe leuk de competitie is en deelt zijn enthousiasme in een filmpje!

Bart ging de tennisbaan op en kwam erachter dat wedstrijden spelen tennis nóg leuker maakt.

Meedoen aan de World Tour of Groene competitie heeft veel voordelen. Zo leert jouw kind hoe het is om wedstrijden te tennissen, te spelen in een team en komt hij of zij in aanraking met kinderen van andere tennisverenigingen. De kinderen maken hierdoor al snel vrienden met elkaar. Iedereen kan meedoen, ook als je net begonnen met Tenniskids. En misschien nog wel het leukste van alles: je bent uitgenodigd voor het spetterende Tenniskids Feest!

Aanmelden

Schrijf jouw kind in voor de World Tour en Groene competitie via jouw club. Op deze site vind je meer informatie over Tenniskids. Bekijk ook de speeldata van de World Tour en Groene competitie.