Maak de mooiste kleurplaat voor Sinterklaas en win!

Het is weer zover, het Sinterklaasjournaal is begonnen en over een paar weken komt Sinterklaas aan op zijn stoomboot! Om alvast in de sfeer te komen hebben we een leuke Sinterklaas kleurplaatactie voor alle Tenniskids! 

Kleuren maar!

Wat je moet doen? Download deze kleurplaat en kleur 'm op je allermooist in. Stuur de kleurplaat dan in, en duimen maar! Uit alle inzendingen kiezen we een paar winnaars die kans maken op een mooie tennisprijs.

De actie loopt tot en met 1 december - zorg dus dat je kleurplaat uiterlijk op die datum binnen is. 

Insturen

Hoe lever je de kleurplaat in? Stuur deze per post naar Postbus 1617, 3800 BP in Amersfoort onder vermelding van 'Tenniskids kleurplaat', of scan de kleurplaat in en mail deze naar marketing@knltb.nl.