Ligt de Kia World Tour stil? Doe mee aan KNLTB Tenniskids Tour!

Op zondag 18 maart gaat de Kia World Tour weer beginnen! Kijk jij er ook zo naar uit? En vind je het dus ook heel jammer dat de Kia World Tour van 3 april tot en met 9 juni een tijdje stil ligt? Dat hoeft echter niet te betekenen dat je in die weken niet kunt tennissen. Doe mee aan de gratis KNLTB Tenniskids Tour bij jou in de buurt!

De KNLTB Tenniskids Tour is speciaal bedoeld voor kinderen die tennissen in Tenniskids rood en oranje en heeft een leuk en afwisselend programma. Zo kun je meedoen aan een te gekke clinic, toffe wedstrijdjes en allerlei leuke tennisspellen. En wie weet komen Tenniskids-mascottes Ace & Love ook nog een kijkje nemen!

Verder wordt natuurlijk de snelheidsmeter gebruikt en kun je mooie prijzen winnen en ga je naar huis met een heus diploma!

Op de pagina over de KNLTB Tenniskids Tour hier op Tenniskids.nl vind je alle data en locaties. Door op een van de in totaal 20 locaties locaties in de lijst te klikken, kun je je direct inschrijven. En doe dat snel, want vol = vol!