Menzis Tenniskids Feest gehouden op zes locaties!

Ook dit jaar wordt in de zomer weer het Menzis Tennskids Feest georganiseerd. En deze keer vindt het feest plaats op maar liefst zes locaties in Nederland! Speel je in de Kia World Tour of in de Groene competitie en doe je komend seizoen minimaal drie keer mee, dan ben je op zaterdag 7 of zondag 8 juli van harte welkom!

Impressie van het Menzis Tenniskids Feest in 2017

Op beide dagen zijn er drie locaties waar je het Menzis Tenniskids Feest kunt bezoeken. Op 7 juli zijn dat Oud-Beijerland (T.V. Oud-Beijerland), Asten ('t Root) en Haren (Tennis- en Squashclub Haren) en op 8 juli wordt het feest gehouden in Alkmaar (T.C. Alkmaar), Den Haag (THOR De Bataaf) en Veenendaal (T.V. Spitsbergen).

Elk feest duurt van 10.00 tot 15.00 uur en belooft een geweldige dag te worden met veel tennis, fun en entertainment. Van tennisactiviteiten op de baan tot aan springkussens en bijvoorbeeld een goochelshow. En misschien zijn Ace & Love, de mascottes van Tenniskids, en Nickelodeon-presentator Bart Boonstra er ook wel bij!

Deelname is gratis en iedereen die toegang heeft tot het Menzis Tenniskids Feest, mag één vriendje of vriendinnetje meenemen. Vriendjes en vriendinnetjes hoeven geen lid te zijn van de KNLTB. Kinderen die daadwerkelijk vier of meer keer hebben gespeeld in de Kia World Tour of de Groene competitie, ontvangen in de loop van de competitie een uitnodiging voor het feest. Nadere informatie hierover volgt later.