Menzis Tenniskids Feest: inschrijving is open!

De inschrijving voor het Menzis Tenniskids Feest is open! Neem jij deel aan de Kia World Tour of de Groene competitie en heb je drie keer of meer meegedaan, dan ben je van harte welkom. In dat geval ontvang je een uitnodiging met de mogelijkheid om je in te schrijven. De feesten vinden plaats op zaterdag 7 of zondag 8 juli, op in totaal zes locaties!

Het beloven geweldige dagen te worden met veel tennis, fun & entertainment. En misschien komen Ace & Love, de mascottes van Tenniskids, en Bart Boonstra (presentator van Nickelodeon) ook nog langs! Deelname is gratis en je mag ook één vriendje of vriendinnetje meenemen, hij of zij hoeft geen lid te zijn van de KNLTB. Op het feest krijg je ook nog eens een gratis Tenniskids shirt én een Ace & Love demper.

In eerste instantie werd alleen een uitnodiging gestuurd naar de deelnemers die minimaal vier keer in actie waren gekomen in de World Tour of de Groene competitie. Door de weersomstandigheden werd de eerste speeldag van dit World Tour-seizoen echter afgelast. En daarom is besloten dat ook iedereen die minimaal drie keer heeft gespeeld, welkom is op het feest!

Locaties en data

Het Menzis Tenniskids Feest, traditioneel de feestelijke afsluiting van de Tenniskids-competitie, is door de verschillende locaties voor alle kinderen goed bereikbaar. Hieronder kun je zien op welke data en locaties de feesten worden gehouden. Maak dus zo veel mogelijk tennisvriendjes en –vriendinnetjes enthousiast en kom naar het Menzis Tenniskids Feest!

Geen uitnodiging?

Heb je wel drie keer meegedaan maar geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met de Tenniskids Functionaris op jouw club. De Tenniskids Functionaris registreert de emailadressen van de deelnemers in Tenniskids.toernooi.nl. Alleen deelnemers met een geldig emailadres kunnen van de KNLTB een uitnodiging ontvangen.

De locaties van het feest op een rij. Op de speciale pagina over het Menzis Tenniskids Feest vind je per dag en locatie de programma-onderdelen die je zeker niet mag missen!

7 juli

Oud-Beijerland (T.V. Oud-Beijerland)

Asten (t'Root)

Haren (Tennis- en Squashclub Haren)

8 juli

Alkmaar (T.C. Alkmaar)

Den Haag (THOR De Bataaf)

Veenendaal (T.V. Spitsbergen)