Doe mee aan de Kia World Tour of Groene competitie in het najaar!

Heb jij ook zo veel plezier in tennis en vind je  wedstrijdjes spelen erg leuk? Geef je dan nu op voor de Kia World Tour of de Groene competitie in het najaar en speel in september en oktober competitie met jouw tennismaatjes. In deze Tenniskids-competities speel je met jouw team tegen teams van andere clubs in de buurt. Het draait vooral om plezier en gezelligheid. Of je nu net begonnen bent of al een tijdje speelt, iedereen mag meedoen!

In de Kia World Tour en de Groene competitie ga je de strijd aan in teams van twee tot zes spelers. Vooral het in teamverband spelen maakt deze competities zo leuk. Je gaat samen naar een uitwedstrijd, speelt met z’n allen meerdere wedstrijdjes  en je maakt op deze manier heel makkelijk tennisvriendjes en -vriendinnetjes!

Tijdens de Kia World Tour wordt gespeeld op vijf zondagen en de Groene competitie kent zeven speeldagen:

Kia World Tour: 9, 16, 23, 30 september en 7 oktober 2018.

Groene competitie: 16, 23, 30 september en 7, 14, 21 en 28 oktober 2018.

Geef je op!

Jij doet toch ook in het najaar mee aan de leukste competitie van het land? Informeer bij jouw club wat precies de mogelijkheden zijn, meld je aan en doe mee!