Kom naar een scoutingsdag van de KNLTB!

In juni en juli is het weer zo ver, dan organiseert de KNLTB op verschillende plekken in het land regionale scoutingsdagen. De dagen zijn speciaal bedoeld voor kinderen die geboren zijn in de periode 2008 tot en met 2011. Geldt dat ook voor jou en heb je zin in een leuke tennisdag? Doe dan mee!

Op een KNLTB regionale scoutingsdag speel je in de ochtend of middag een aantal wedstrijdjes en doe je mee aan leuke bewegingsactiviteiten. De wedstrijdjes worden gespeeld volgens de regels van Tenniskids en één ding staat voorop: plezier! Deelname aan de dag is gratis en neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee.

Enthousiasme

Het idee achter regionale scoutingsdagen is dat kinderen vooral enthousiast gemaakt worden voor tennis. De KNLTB is echter ook benieuwd hoe goed er in deze leeftijdscategorie in Nederland eigenlijk getennist wordt. Wie opvalt tijdens de scoutingsdag, wordt vervolgens uitgenodigd voor een tweede regionale scoutingsdag in november/december van dit jaar en wie weet ben je zelfs welkom op een derde regionale scoutingsdag in maart 2019. Doe je het goed tijdens de scoutingsdagen en ben je geboren vóór 2010, dan kun je zelfs nog geselecteerd worden voor de KNLTB Jeugdopleiding 2018-2019. Mocht dat zo zijn , dan krijg je daar eind juli 2018 persoonlijk bericht over.

Inschrijven

De KNLTB regionale scoutingsdagen vinden plaats op verschillende locaties in het land en worden georganiseerd door gecertificeerde tennisscholen, in samenwerking met de KNLTB. Weet je al zeker dat je mee wil doen, kies dan een geschikte locatie uit de lijst en meld je aan voor één of meerdere dagen. De aanmelding voor elke scoutingsdag sluit 48 uur voor aanvang.

Vragen? Neem contact op met de KNLTB via jeugdopleiding@knltb.nl of met de contactpersoon van de bewuste dag. Tot snel op één van de scoutingsdagen!