Start jouw kind ook met Tenniskids Blauw?!

Kinderen al op kleuterleeftijd op een heel laagdrempelige manier in aanraking laten komen met tennis? Dat doe je met Tenniskids Blauw, de tennisvorm voor kinderen tussen de vier en zes jaar. Met eenvoudige en tegelijkertijd uitdagende oefeningen, ontwikkelen zij hun eerste bewegings-, bal- en racketvaardigheden.

In de video, een impressie van Tenniskids Blauw bij T.V. Langeland, kun je goed zien hoe leuk het tennisprogramma voor de jongste kinderen bij een club kan zijn. Met Tenniskids Blauw leren de kinderen de basis van tennis aan de hand van eenvoudige oefeningen. En plezier staat voorop! De lessen worden gegeven door tennisleraren die de speciale workshop Tenniskids Blauw hebben gevolgd. Steeds meer leraren hebben die workshop gedaan.

Ervaringen clubs

Het aantal verenigingen dat Tenniskids Blauw aanbiedt, groei snel en vrijwel allemaal zijn ze heel enthousiast. En dat geldt ook voor de ouders en de kinderen! Veel kinderen vertellen trots dat zij net als hun grote broer of zus ook écht op tennis zitten.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden? Hier op Tenniskids.nl kun je meer lezen over Tenniskids Blauw en kun je ook een video bekijken met meer informatie over de inhoud het programma. Of ben je er al uit dat het iets is voor jouw kinderen? Informeer dan bij de tennisvereniging bij jou in de buurt naar de mogelijkheden!