Laatste kans: schrijf je snel in voor het Menzis Tenniskids Feest!

Hét tennisspektakel van het jaar komt al dichtbij. Het Menzis Tenniskids Feest barst komend weekend los voor de spelers die mee hebben gedaan aan de Kia World Tour en de Groene competitie. Heb jij je nog niet ingeschreven voor het feest op één van de zes locaties door het land? Doe het dan vlug, want het eindfeest in Den Haag zit al helemaal vol!

De feesten zijn van 10.00 tot 15.00 uur en het belooft een geweldige dag te worden met veel tennis, fun & entertainment. Elke locatie heeft zijn eigen speciale activiteiten. Zo kun je glow in the dark tennis spelen, worden er verschillende clinics gegeven door topsporters van binnen en buiten de tenniswereld, vermaak je je met een te gekke stormbaan en springkussens en komt onder andere Bart Boonstra (presentator van Nickelodeon) langs op één van de locaties. Uiteraard zijn ook Ace & Love, de mascottes van Tenniskids, van de partij. Ook mag je één vriendje of vriendinnetje meenemen. Het maakt niet uit of hij of zij ook lid is van een tennisvereniging. Tot slot ligt er voor elke deelnemer een Tenniskids shirt én een Ace & Love demper klaar.

Locaties en aanmelden

Hieronder de locaties van het feest op een rij. Meld je snel aan voor deze onvergetelijke dag. Op de speciale pagina over het Menzis Tenniskids Feest vind je een overzicht van alle activiteiten per dag en per locatie. Op deze pagina kun je je tevens inschrijven.

7 juli

  • Oud-Beijerland (T.V. Oud-Beijerland)
  • Asten (t'Root)
  • Haren (Tennis- en Squashclub Haren)

8 juli

  • Alkmaar (T.C. Alkmaar)
  • Den Haag (THOR De Bataaf)
  • Veenendaal (T.V. Spitsbergen)