Indeling Kia World Tour en de Groene Najaarscompetitie zijn bekend!

De zomer loopt op zijn einde en dus komen de Kia World Tour en de Groene Najaarsompetitie er weer aan! Dit jaar hebben zich maar liefst 2378 teams ingeschreven voor de Kia World Tour en 1673 teams voor de Groene Najaarsompetitie. Dat is een lichte stijging ten opzichte van 2017. Goed om te zien dat er meer jeugd meer wedstrijden gaan spelen. Vanaf vandaag staan de indelingen van de Kia World Tour en de Groene Najaarscompetitie online. Lees hieronder waar je de indeling kan vinden.

Indeling Kia World Tour

De indeling van de Kia World Tour vind je op http://tenniskids.toernooi.nl. Zoek bij ‘Clubs’ naar jouw eigen club en selecteer jouw team. Ga vervolgens naar kalender om de wedstrijden te zien. De Kia World Tour kent vijf speeldagen en start op zondag 9 september.

Let op: Nieuwe website voor indeling Groene Najaarscompetitie

Voorheen was je gewend om de informatie over indeling, standen en uitslagen van de Groene competitie te vinden op http://tenniskids.toernooi.nl, maar vanaf nu kan je daarvoor terecht op MijnKNLTB.nl. Als ouder wil je gemakkelijk en overzichtelijk het wedstrijdprogramma, de standen en uitslagen van je kind kunnen vinden. Om dit te bereiken heeft de KNLTB in het voorjaar voor senioren en oudere jeugd alle informatie over competitie en toernooien gebundeld op één website. Vanaf nu is daar dus ook de Groene Competitie aan toegevoegd. Deze website is gratis toegankelijk, overzichtelijk, eenvoudig en werkt prettig op desktop, tablet èn mobiel. Klik hier voor meer informatie over deze nieuwe website, relevante links én handige stappenplannen. De Groene Najaarscompetitie kent zeven speeldagen en start op zondag 16 september.

De app voor de Groene Competitie vervalt

De Tenniskids app waar het programma, de uitslagen en de standen van de Groene competitie te vinden waren, komt te vervallen. Deze informatie is vanaf nu te vinden in de KNLTB ClubApp of op MijnKNLTB.nl.