Word jij kampioen van jouw provincie?!

Vind jij het leuk om rode, oranje of groene toernooitjes te spelen en wil je eens ervaren hoe het is om mee te doen aan een echt kampioenschap? Schrijf je dan in voor de Provinciale Jeugd Kampioenschappen (PJK)! De PJK, voorheen District Jeugd Kampioenschappen, vinden van 28 april t/m 5 mei 2019 plaats.

Inschrijven

Elke jeugdspeler kan meedoen aan de PJK. Voor de jeugd t/m 12, 14 en 16 jaar is het een Junioren Toernooi Brons. Je kan je inschrijven in maximaal één onderdeel.  In welke provincie je mag spelen hangt af van waar je woont, waar je lid bent en/of je competitie speelt. Je kunt je inschrijven via een speciale landingspagina.

PJK Nederland

Als jij winnaar wordt van het onderdeel Tenniskids Groen of junioren t/m 12, 14 en 16 jaar dan mag jij je niet alleen een jaar lang Provinciaal Jeugdkampioen noemen, maar win jij ook een uniek ticket voor deelname aan het afsluitende toernooi (PJK Nederland) op 7 en 8 september!