Inschrijving Tenniskids Feest open!

De inschrijving voor het Tenniskids Feest is open! Neem jij deel aan de Kia Tenniskids competitie en heb je vier keer of vaker meegedaan, dan ben je van harte welkom. In dat geval ontvang je een uitnodiging met de mogelijkheid om je in te schrijven. De feesten vinden plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni, op in totaal vijf locaties.

Iedere locatie heeft een eigen programma. Zo kun je bij de ene vereniging padellen of meedoen aan levensgroot Twister, terwijl je bij de andere locatie glow in the dark tennis gaat spelen of de Tenniskids mascottes Ace en Love kan ontmoeten! Deelname is gratis en op het feest krijg je ook nog eens een gratis Tenniskids shirt.

Locaties
Het Tenniskids Feest duurt van 10.00 tot 15.00 uur en deelname is gratis. Hieronder kun je zien op welke data en locaties de feesten worden gehouden.

Zaterdag 22 juni

  • Kampen (K.J.L.T.C)
  • Amsterdam (T.V. Tie-Breakers)
  • Bergen op Zoom (Smash Bergen op Zoom)

Zondag 23 juni

  • Alphen aan den Rijn (T.V. Nieuwe Sloot)
  • Apeldoorn (T.C. Sprenkelaar)

 

Uitnodiging naar kinderen
Er wordt een uitnodiging gestuurd naar kinderen die minimaal vier keer in actie zijn gekomen tijdens de Kia Tenniskids competitie.  De kinderen die meespelen in de Rode of Oranje competitie hebben inmiddels vier speeldagen achter de rug en ontvangen deze week als eerste een uitnodiging. Over een aantal weken ontvangen ook de kinderen die aan de eerste vier speeldagen van de Groene competitie hebben meegedaan een uitnodiging.

Heb je wel vier keer meegedaan maar geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met de Tenniskids Functionaris op jouw club. Alleen deelnemers die met een juist e-mailadres in de Ledenadministratie van de vereniging staan geregistreerd kunnen van de KNLTB een uitnodiging ontvangen.