Bezoek Kids Day tijdens Libéma Open!

Met jouw tennisidolen op de foto, leuke spelletjes doen en prijzen winnen? Het is allemaal weer mogelijk op Kids Day tijdens het Libéma Open, hét ATP- en WTA-grastoernooi van Nederland in Rosmalen. Op Kids Day op woensdag 12 juni kunnen je op de baantjes van KNLTB Plaza vanaf 10.00 uur lekker tennissen met andere kinderen en al even ervaren hoe het is om op zo’n groot toernooi een balletje te slaan. Wie weet sta je ooit zelf op het centre court! 

Activiteiten

Vanaf 13.00 uur is er een georganiseerd programma. Je kunt bijvoorbeeld beachtennis spelen, deelnemen aan de KNLTB volleychallenge en er zijn veel spannende mik- en prijzenspelen. Zo kun je bijvoorbeeld een t-shirt en zelfs een grasclinic winnen van een van de deelnemers aan het proftoernooi!

Tenniskids-mascottes Ace en Love zijn ook van de partij. Ze delen handtekeningen uit en gaan met iedereen op de foto. De dag wordt afgesloten met een speciale persconferentie voor kinderen. Daar kun je vragen stellen aan twee toppers die deelnemen aan het toernooi. Alle activiteiten worden begeleid door een professioneel en enthousiast team van de KNLTB. Wil je erbij zijn? Bestel dan nu al kaarten!

Programma

  • 10.00-13.00 uur: Vrij tennissen op de baantjes van KNLTB Plaza
  • 13.00-17.00 uur: Clinics, circuit met stempelkaart (o.a. snelheidsmeter), beachtennis, etc.
  • 17.00 uur: Kidspersconferentie
  • 17.45 uur: Grasclinic voor prijswinnaars tijdens Kids Day

Voorinschrijving clinics

De clinics zijn erg populair, dus weet je zeker dat je er bij wil zijn, schrijf je dan nu direct in! Er zijn per tijdslot (25 min) twintig plaatsen beschikbaar voor de voorinschrijving. Je kunt je ook op de dag zelf nog inschrijven, maar vol=vol.

Peuters gratis toegang

Peuters hebben, onder begeleiding, elke dag gratis toegang tot het tennispark. Begeleiders ontvangen aan de kassa een gratis kaartje voor de peuter. Deze kaart geeft geen recht op eigen zitplaats en wordt alleen verstrekt op het evenement, niet in de voorverkoop.