Doe mee aan de Kia Tenniskids competitie in het najaar!

Heb jij ook zo veel plezier in tennis en vind je wedstrijdjes spelen erg leuk? Geef je dan nu op voor de Kia Tenniskids competitie in het najaar en speel in september en oktober competitie met jouw tennismaatjes. Tijdens de competitie speel je met jouw team tegen teams van andere clubs in de buurt. Het draait vooral om plezier en gezelligheid. Of je nu net begonnen bent of al een tijdje speelt, iedereen mag meedoen!

In de Kia Tenniskids competitie ga je de strijd aan in teams van twee tot zes spelers. Vooral het in teamverband spelen maakt deze competities zo leuk. Je gaat samen naar een uitwedstrijd, speelt met z’n allen meerdere wedstrijdjes en je maakt op deze manier heel makkelijk tennisvriendjes en -vriendinnetjes!

Tijdens de Rode en Oranje competitie wordt er gespeeld op vijf zondagen en de Groene competitie kent zeven speeldagen:

-        Rode en Oranje competitie: 8, 15, 22, 29 september en 6 oktober
-        Groene competitie: 15, 22, 29 september en 6, 13, 20 en 27 oktober

Jij doet toch ook in het najaar mee aan de leukste competitie van het land? Informeer bij jouw club wat precies de mogelijkheden zijn, meld je aan en doe mee!