Tenniskids Rood en Oranje over naar MijnKNLTB

Goed nieuws! Vanaf vandaag vind je Tenniskids Rood en Oranje op MijnKNLTB.nl. Met deze overgang is alle informatie over competitie en toernooien voor jeugd gebundeld op één website.

Competitie en toernooitjes op MijnKNLTB
Voorheen was je gewend om de informatie over de Kia Tenniskids competitie en de Tenniskids toernooitjes te vinden op tenniskids.toernooi.nl. Met de overgang naar MijnKNLTB kan je nu als ouder op deze site gemakkelijk en overzichtelijk informatie vinden over de Tenniskids competitie en toernooitjes. Bovendien werkt de website prettig op desktop, tablet èn mobiel. Op MijnKNLTB kun je terecht voor:

  • Een overzicht van alle Tenniskids competities en toernooitjes;
  • Het bekijken van het wedstrijdprogramma en de uitslagen van de Kia Tenniskids competitie;
  • Het inschrijven voor toernooitjes.

Account aanmaken
Als je als speler een account op tenniskids.toernooi.nl had, wordt deze overgezet naar MijnKNLTB. Je account van tenniskids.toernooi.nl wordt samengevoegd met je account van MijnKNLTB. Je hoeft dus alleen een account op MijnKNLTB aan te maken als je geen account had op tenniskids.toernooi.nl of nog niet eerder een account had aangemaakt op MijnKNLTB. De uitleg hiervoor vind je in het  stappenplan Account aanmaken.

Kijk op tenniskids.nl/mijnknltb voor meer informatie over MijnKNLTB, relevante links én handige stappenplannen. Heb je nog vragen? Neem contact met de KNLTB op via 088 - 130 26 00 of tenniskids@knltb.nl.