Indeling Kia Tenniskids Najaarscompetitie bekend!

De zomer loopt op zijn einde en dus komt de Kia Tenniskids Najaarscompetitie er weer aan! Dit jaar staan maar liefst 4.002 teams op de baan, verdeeld over de Rode, Oranje en Groene competitie. Benieuwd tegen wie je moet spelen? De indeling kun je vanaf vandaag bekijken.

Indeling bekijken

De indeling van de Kia Tenniskids competitie vind je op MijnKNLTB. De stappenplannen voor de Rode en Oranje competitie en de Groene competitie laten precies zien hoe je de indeling kan vinden. De start van de Rode en Oranje competitie is op zondag 8 september. De eerste speeldag van de Groene competitie is op zondag 15 september. Een overzicht van alle speeldagen vind je hier.

Verrassingskalender voor kinderen Rode en Oranje competitie

Doe jij mee aan de Rode of Oranje competitie? Dan ontvang jij van de functionaris Tenniskids van jouw verenging een verrassingskalender! Elke dag, vanaf de eerste tot de laatste speeldag, vind je achter elk vakje van deze herfstkalender een verrassing.