Indeling Kia Tenniskids Voorjaarscompetitie bekend!

De leukste periode van het tennisseizoen gaat bijna van start: de Kia Tenniskids competitie! Maar liefst 11.000 kinderen kunnen niet wachten om samen met hun teamgenootjes de baan op te gaan voor de Rode, Oranje of Groene competitie. Benieuwd tegen wie je moet spelen? De indeling kun je online bekijken.

De indeling van de Kia Tenniskids competitie vind je op MijnKNLTB. De stappenplannen voor de Rode en Oranje competitie en de Groene competitie laten precies zien hoe je de indeling kan vinden. De start van de Rode en Oranje competitie is op zondag 29 maart. De eerste speeldag van de Groene competitie is op zondag 5 april. Een overzicht van alle speeldagen vind je hier.

De kinderen die meedoen aan de Rode en Oranje competitie spelen in het voorjaar acht zondagochtenden. Voor de Groene competitie staan de kinderen zeven keer op de baan. De aanvangstijden van de wedstrijden staan minimaal een week voor de start van de competitie online. Heb je nog vragen over de competitie? Neem contact op met de functionaris Tenniskids of jeugdcommissie van jouw vereniging!