Tenniskids Blauw

Speciaal voor de jongste jeugd is er Tenniskids Blauw. In deze eerste fase maken kinderen van 4 tot 6 jaar kennis met het tennisspel en de tennisclub, waarbij plezier centraal staat. Met verschillende eenvoudige en speelse oefeningen ontwikkelen de kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden. De oefeningen, zoals tik- en balspelletjes met en zonder racket, zijn volledig afgestemd op de leeftijd van het kind.

Het Tenniskids Blauw programma bestaat uit negen lessen van 45 minuten met een eindevenement als tiende les. Daarbij zijn er vier verschillende thema’s ontwikkeld in de belevingswereld van het kind; dierentuin, ridders & prinsessen, circus en op vakantie.

Na afloop ontvangen de kinderen een mooi diploma. Bij sommige verenigingen is het mogelijk om als ouder mee te doen met de lessen. Voor een impressie van de oefeningen uit Tenniskids Blauw, klik op een oefening hieronder.

Waar kan ik terecht voor Tenniskids Blauw?

Tenniskids Blauw wordt op steeds meer tennisclubs door heel Nederland gegeven. Vraag of jouw vereniging het al aanbiedt of zoek via de verenigingszoeker naar een tennisclub bij jou in de buurt.

Tennisleraren

De tennisleraren die de lessen van Tenniskids Blauw aanbieden hebben naast de algemene opleiding voor Tennisleraar, de workshop Tenniskids Blauw gevolgd. Zo zorgen ze voor nóg meer plezier tijdens de lessen

Kosten

De kosten voor Tenniskids Blauw zijn verschillend per vereniging. Vraag ze na bij de vereniging waar jouw kind wil starten met de lessen.