Wedstrijden en evenementen

Tenniskids betekent niet alleen uitdagende trainingen maar ook een leuke en gevarieerd wedstrijdaanbod! Zo kunnen de kinderen competitie en toernooitjes spelen, maar ook een bezoek brengen aan het Menzis Tenniskids Feest of de KNLTB Tenniskids Tour!

Competitie

Bij de verschillende kleuren van Tenniskids hoort ook het spelen van competitie, zo is er de Kia World Tour (Rood en Oranje) en de Groene competitie. De Kia World Tour bestaat uit twaalf speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis. Voor kinderen die in groen tennissen is er een voorjaars- en najaarscompetitie: de Groene competitie. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan de Winter outdoor competitie. Wil jij ook graag competitie spelen? Neem contact op met je tennisvereniging!

Tenniskids toernooitjes 

In de weken dat er geen competitie is, organiseren verenigingen vaak een Tenniskids toernooitje voor kinderen tot en met 12 jaar. Tijdens een Tenniskids toernooitje, dat over meerdere speeldagen kan worden gehouden, worden korte partijtjes gespeeld. Kinderen die in groen spelen kunnen meedoen aan een Tenniskids toernooitje of een open (jeugd)toernooi. 

Menzis Tenniskids Feest

Kinderen die vier keer of meer hebben deelgenomen aan de Tenniskids competitie (Kia World Tour of Groene competitie) krijgen een uitnodiging voor het Menzis Tenniskids Feest. Deze feestelijke aflsluiting van de competitie is op zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018 in Alkmaar, Haren, Oud-Beijerland, Den Haag, Asten en Veenendaal! De feesten zijn van 10.00 tot 15.00 uur en het belooft een geweldige dag te worden met veel tennis, fun & entertainment!

KNLTB Tenniskids Tour

De KNLTB tourt van 3 april t/m 9 juni door het land en brengt aan twintig verschillende clubs in het land een bezoek met de KNLTB Tenniskids Tour. De Tenniskids Tour is gratis en speciaal voor kinderen die tennissen in rood en oranje. Kinderen kunnen meedoen aan een te gekke clinic, toffe wedstrijdjes en leuke tennisspellen. Natuurlijk mogen de snelheidsmeter en leuke prijzen niet ontbreken. En misschien zijn Ace & Love, de mascottes van Tenniskids, ook wel van de partij! Ook tennisvriendjes en –vriendinnetjes zijn welkom.