Wedstrijden en evenementen

Tenniskids betekent niet alleen uitdagende trainingen maar ook een leuke en gevarieerd wedstrijdaanbod! Zo kunnen de kinderen competitie en toernooitjes spelen.

Competitie

Bij de verschillende kleuren van Tenniskids hoort ook het spelen van competitie, zo is er de Kia Tenniskids competities rood, oranje en groen. De Rode en Oranje competities bestaan uit dertien speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis. Voor kinderen die in groen tennissen is er een voorjaars- en najaarscompetitie: de Groene competitie. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan de Winter outdoor competitie. Wil jij ook graag competitie spelen? Neem contact op met je tennisvereniging!

Tenniskids toernooitjes 

In de weken dat er geen competitie is, organiseren verenigingen vaak een Tenniskids toernooitje voor kinderen tot en met 12 jaar. Tijdens een Tenniskids toernooitje, dat over meerdere speeldagen kan worden gehouden, worden korte partijtjes gespeeld. Kinderen die in groen spelen kunnen meedoen aan een Tenniskids toernooitje of een open (jeugd)toernooi.