Competitie en toernooitjes op MijnKNLTB

Op MijnKNLTB vind je als ouder en verenigingsvrijwilliger gemakkelijk en overzichtelijk alle informatie over de Kia Tenniskids competitie en de Tenniskids toernooitjes

Voorheen was je gewend om de informatie over de Kia Tenniskids competitie en de Tenniskids toernooitjes te vinden op tenniskids.toernooi.nl, maar vanaf nu kun je daarvoor terecht op MijnKNLTB. Hieronder vind je alle belangrijke informatie en stappenplannen. Ook vind je onderaan de pagina een overzicht met veelgestelde vragen.

Account aanmaken

Als je als speler een account op tenniskids.toernooi.nl hebt, wordt deze overgezet naar MijnKNLTB. Je account van tenniskids.toernooi.nl wordt samengevoegd met je account op MijnKNLTB. Je hoeft alleen een nieuw account op MijnKNLTB aan te maken als je geen account had op tenniskids.toernooi.nl of MijnKNLTB. De uitleg hiervoor vind je in het stappenplan Account aanmaken.

Ook als functionaris Tenniskids heb je een account nodig op MijnKNLTB. Misschien heb je al een account omdat je bijvoorbeeld ook Tenniskids Groen beheert en/of tennisser bent. Als dit het geval is dan hoef je niets te doen. 

Download nieuwe versie Tenniskids Planner voor jouw toernooitje

Voor het beheren van de competitie en toernooitjes in MijnKNLTB heb je de nieuwste versie (2019.3 - juni 2019) van de Tenniskids planner nodig. Let op: ook als je voor de Kia Tenniskids voorjaarscompetitie in mei/juni de planner hebt gedownload, is het noodzakelijk om een nieuwe versie te downloaden. Volg onderstaande stappen:

  1. Download de nieuwe versie 2019.3 van de Tenniskids planner;
  2. Maak een nieuw toernooibestand aan voor de speeldag;
  3. Voeg eventuele handmatige inschrijvingen opnieuw toe.

Stappenplannen

Onderaan deze pagina vind je verschillende stappenplannen die je helpen om je weg te vinden in MijnKNLTB. Ben je op zoek naar algemene informatie zoals bijvoorbeeld spelregels en speeldagen voor de Rode, Oranje of Groene competitie? Hiervoor kun je terecht op tenniskids.nl

 

Aanvoerder en uitslagengedelegeerde (Groene competitie)

Veelgestelde vragen

Het clubaccount van tenniskids.toernooi.nl werkt niet meer, wat nu?

Voor het beheren van de competitie en toernooitjes in MijnKNLTB heb je een persoonlijk account nodig. Het clubaccount van tenniskids.toernooi.nl werkt niet langer meer. Misschien heb je al een account omdat je bijvoorbeeld ook Tenniskids Groen beheert en/of tennisser bent. Als dit het geval is dan hoef je niets te doen. Heb je nog geen account? Maak deze dan aan. De uitleg hiervoor vind je in het stappenplan

Hoe kan ik een ouder de hostdag laten verzorgen zonder het verstrekken van mijn MijnKNLTB inloggegevens?

Optie 1: Je maakt met je persoonlijke account een nieuw speeldag bestand aan tot en met het inladen van de juiste afdeling(en). Hier maak je een backup van en deze stuur je (per mail) naar de ouder. De ouder start de planner op (nieuwste versie), slaat de backup op, op zijn computer en via de menu optie restore in de planner kan deze het bestand importeren.

Zie hiervoor de handleiding.

Optie 2: Is de ouder veel werkzaam voor de jeugd? Wellicht kan de ledenadministrateur van jouw vereniging hem/haar ook registeren als Tenniskidsfunctionaris.  

Moeten de kinderen die competitie (willen) spelen een account hebben op MijnKNLTB?

De kinderen hoeven geen account te hebben op MijnKNLTB. Om mee te doen aan de Kia Tenniskids competitie hebben zij alleen een geldig bondsnummer nodig. Wij raden je wel aan om al speler een account aan te maken, zodat je gemakkelijk en snel je persoonlijke pagina, met informatie over competitie en toernooien, kan bekijken. 

Wanneer moet ik als speler een account aanmaken op MijnKNLTB?

Als je als speler een account op tenniskids.toernooi.nl hebt, wordt deze overgezet naar MijnKNLTB. Je account van tenniskids.toernooi.nl wordt samengevoegd met je account op MijnKNLTB. Je hoeft alleen een nieuw account op MijnKNLTB aan te maken als je geen account had op tenniskids.toernooi.nl. De uitleg hiervoor vind je in het stappenplan Account aanmaken

 

Mijn Tenniskids Planner werkt niet (meer)?

Na de overgang naar MijnKNLTB moet je een nieuwe versie van de Tenniskids planner downloaden. Heb je nog steeds problemen met de planner? Neem contact met ons op via 088 - 130 26 00 of tenniskids@knltb.nl

Kunnen meerdere mensen van mijn vereniging de rol functionaris Tenniskids krijgen?

Ja, de rol functionaris Tenniskids kan door de Ledenadministrateur van jouw vereniging aan meerde mensen toegekend worden. 

Moet je als functionaris Tenniskids lid zijn van de KNLTB om de juiste rechten te krijgen in MijnKNLTB?

Ja, de Ledenadministrateur van jouw vereniging kan een bondsnummer aanmaken voor deze functionaris.

Werkt de tenniskidsplanner met Apple?

Nee, de tenniskidsplanner werkt alleen op een Windows laptop/desktop.

Het inladen van de hostdag lukt niet, hoe kan dit?
  1. Heb je de nieuwste versie (2019.2) van de Tenniskidsplanner gedownload? Zo nee, klik hier voor de download.
  2. Heeft de club jou geregistreerd als Tenniskidsfunctionaris van de vereniging? Dit is zichtbaar na het inloggen op mijnknltb.toernooi met functies VCL en VTL.

Heb je bovenstaande stappen doorlopen en werkt het nog steeds niet, neem dan contact op met de KNLTB via tenniskids@knltb.nl