Tenniskids Feest

Speciaal voor kinderen die vier keer of vaker deel hebben genomen aan de Kia Tenniskids competitie (Rood, Oranje en Groen) in het voorjaar organiseert de KNLTB met een aantal tennisverenigingen in het land het Tenniskids Feest. De feesten worden gehouden op 22 en 23 juni 2019.

  

Alle kinderen die vier keer of vaker hebben deelgenomen aan de Kia Tenniskids Competitie (Rood, Oranje of Groen) krijgen een uitnodiging voor het Tenniskids Feest. Dit spetterende slotfeest vindt op verschillende locaties in het land plaats en is een combinatie van tennis, fun en entertainment! Denk aan clinics, beachtennis, padel, springkussens, goochelshow etc. 

Afgelopen editie

De feestelijke afsluiting van de Tenniskids competitie vond in 2018 plaats op zes verschillende locaties in het land. Alle aanwezige kinderen genoten het weekend van tennis, fun en entertainment. Zo konden ze tennisclinics volgen, beachtennissen, padellen of meedoen aan glow in the dark tennis. Naast alle tennisactiviteiten werden de kinderen vermaakt met een drumworkshop, goochelshow en de vele aanwezige springkussens. Bart Boonstra (presentator van Nickelodeon) en de Tenniskids mascottes Ace en Love konden ook niet ontbreken op het feest en vermaakten de kinderen. 

 

De KNLTB organiseert het Tenniskids Feest in 2019 voor de vierde maal. Het doel van het evenement is om kinderen vaker te laten tennissen. Het spelen van wedstrijdjes is ook een goede manier om kinderen te laten zien hoe leuk tennis is, ook als teamsport.