Menzis Tenniskids Feest

Speciaal voor kinderen die vier of meer keer deel hebben genomen aan de Tenniskids competitie in het voorjaar (World Tour of Groene competitie), organiseert de KNLTB een groot Menzis Tenniskids Feest. In 2017 vond het feest plaats in Utrecht en in Eindhoven.

Springkussens en optreden The Voice winnares

Bij het Tenniskidsfeest konden kinderen optimaal genieten van een gevarieerd programma. Tijdens het onderdeel Tennis konden alle deelnemers met een aantal top(jeugd)spelers de baan op, in het onderdeel Fun kon naar hartenlust op springkussens worden gesprongen en het onderdeel Entertainment bestond in 2017 uit geweldige optredens van goochelaar Lars Oberon en de Voice of Holland-winnares Pleun.

Terugblik Feest 2017

Tijdens het Tenniskids Feest 2017 in Utrecht zijn opnames gemaakt voor Nickelodeon, de beelden werden uitgezonden in een gave aflevering van Nick Extra met Bart Boonstra. 

Hieronder zie een aftermovie van de geslaagde feesten in Eindhoven en Utrecht.

Veelgestelde vragen

Mogen ouders, begeleiders, broertjes en zusjes ook op het Menzis Tenniskids Feest komen?

Ouders, begeleiders, broertjes en zusjes zijn ook welkom op het feest. Echter, het programma is alleen voor de kinderen die zich hebben aangemeld. We bieden ouders en begeleiders de mogelijkheid om rondom de activiteiten plaats te nemen en een kop koffie te drinken.

Duurt het feest de hele dag? Kan ik ook later komen of eerder weggaan?

Het feest start om 10.00 uur en duurt tot ca.15.30 uur. Er zijn drie blokken van tennis, fun en entertainment en het is leuk om alle blokken te volgen. Er kan geen verhindering worden opgegeven voor (een deel van) het feest. Er kan namelijk een beperkt aantal kinderen deelnemen aan het feest, waardoor we met een wachtlijst werken. Het is niet mogelijk om later in te stappen of eerder weg te gaan, omdat er kinderen op de wachtlijst staan die graag het hele programma volgen.

Hoe is het geregeld met eten en drinken?

Bij inschrijving kun je je aanmelden voor een lunchpakket, betaling gaat met iDeal. Dit lunchpakket is beschikbaar voor deelnemende kinderen. Het is op beide locaties in Eindhoven en Utrecht niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Er is wel een mogelijkheid om lunch (bijvoorbeeld broodjes) te bestellen bij de locaties. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Moeten kinderen hun tennispasje meenemen?

Nee, dat hoeft niet. Kinderen gaan zeker wel tennissen, maar geen officiële wedstijdjes spelen.

Waarom worden kinderen uitgenodigd als zij vier of meer keer hebben deelgenomen, en niet één of twee keer?

Tenniskids speel je samen. Het is daarom belangrijk dat je op elkaar kan rekenen en zo vaak mogelijk deelneemt aan de World Tour en Groene competitie. Wij willen de kinderen belonen die vier keer (maar het liefst vaker) hebben deelgenomen.

Bij onze vereniging hebben meerdere kinderen vier keer gespeeld, maar sommigen hebben geen uitnodiging ontvangen. Hoe kan dat?

Alleen kinderen waarvan een geldig e-mailadres is opgegeven in tenniskids.toernooi.nl kunnen we een uitnodiging sturen. We vragen daarom de Tenniskids Functionaris om de uitnodiging onder kinderen (die vier keer of meer hebben gespeeld) en hun ouders te verspreiden.

Onze vereniging registreert de aanwezigheid bij rood niet altijd. Hoe krijgen kinderen die niet geregistreerd zijn toch een uitnodiging?

Van deze kinderen weet de KNLTB niet dat zij vier maal hebben deelgenomen. We vragen daarom de Tenniskids Functionaris om de uitnodiging onder deze kinderen en hun ouders te verspreiden.