Menzis Tenniskids Feest

Speel jij mee in de Kia World Tour of Groene competitie? Zorg dan dat je drie keer of vaker meedoet, want dan krijg jij een uitnodiging voor het Menzis Tenniskids Feest op één van de zes locaties in het land! Dit spetterend slotfeest is op zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018.

  

De feesten zijn van 10.00 tot 15.00 uur en het belooft een geweldige dag te worden met veel tennis, fun & entertainment. En misschien zijn Ace & Love, de mascottes van Tenniskids, en Bart Boonstra (presentator van Nickelodeon) ook wel van de partij! Deelname is gratis en je mag ook één vriendje of vriendinnetje meenemen, hij of zij hoeft geen lid te zijn van de KNLTB. Op het feest krijg je ook nog eens een gratis Tenniskids shirt én een Ace & Love demper. 

Op zes locaties in het land!

De feestelijke afsluiting van de Tenniskids competitie vindt dit jaar op meerdere locaties in het land plaats, zodat het feest voor alle kinderen bereikbaar is. Hieronder kun je zien op welke datum er een feest in jouw omgeving is. Maak ook al jouw tennisvriendjes en –vriendinnetjes enthousiast voor het feest en kom samen naar het Menzis Tenniskids Feest! 

Meld je aan!

Omdat de eerste speeldag van de Kia World Tour afgelast is, vanwege weersomstandigheden, ontvangen kinderen al een uitnodiging bij drie keer meespelen in plaats van vier keer. Ieder feest heeft een eigen programma, een tipje van de sluier vind je hieronder! Aanmelden doe je door te klikken op de locatie waar je naar toe wilt. Op iedere locatie kunnen we 250 kinderen een geweldige dag bezorgen, dus vol=vol! 

Zodra kinderen drie keer hebben meegespeeld ontvangen zij een uitnodiging. Omdat in juni een groot aantal kinderen in de Kia World Tour de drie keer spelen kunnen halen, kan het zijn dat de inschrijving voor de kinderen van de Groene competitie tijdelijk sluit. Zo krijgt iedereen de kans om naar het Menzis Tenniskids Feest te komen!

7 juli

 • Asten (t'Root)
  • Glow in the dark tennis
  • Beachtennis en padel
  • Een te gekke stormbaan en springkussens
 • Haren (Tennis- en Squashclub Haren)
  • Tennis en fun: glow in the dark tennis en rolstoeltennis
  • Tennissen met toptennisser Sander Arends (nummer 70 van de wereld in het dubbelspel)
  • Te gekke stormbanen en springkussens

8 juli

 • Alkmaar (T.C. Alkmaar)
  • Magic show
  • Optreden Sezina Steur van de The Voice Kids en Junior Songfestival
  • Photoshoot met echte roofvogels
 • Den Haag (THOR De Bataaf)
  • Expeditie Robinson thema met verschillende ‘eilandproeven’ en natuurlijk beachtennis
  • Tennisproeven: ballenkanon, in een rolstoel tennissen en snelheid meten
  • Super gave opblaasbare luchtkussens in Expeditie Robinson stijl
 • Veenendaal (T.V. Spitsbergen)
  • Tennisplezier op 21 tennisbanen; een dag vol wedstrijden, conditietraining en entertainment
  • Entertainment van rasartiest en ex-basketballprof (2.11 meter) Henk Pieterse
  • Win jij de meet en greet met Nickelodeon presentator Bart Boonstra?

Terugblik Feest 2016 en 2017

Zie hier een compilatie van het Tenniskids Feest in 2016 en 2017! 

    

Veelgestelde vragen

Mogen ouders, begeleiders, broertjes en zusjes ook op het Menzis Tenniskids Feest komen?

Ouders, begeleiders, broertjes en zusjes zijn ook welkom op het feest. Echter, het programma is alleen voor de kinderen die zich hebben aangemeld. We bieden ouders en begeleiders de mogelijkheid om rondom de activiteiten plaats te nemen en te genieten van al het spektakel op en rondom de banen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de horeca. 

Duurt het feest de hele dag? Kan ik ook later komen of eerder weggaan?

Het feest start om 10.00 uur en duurt tot ca.15.00 uur. Er zijn verschillende blokken van tennis, fun en entertainment en het is leuk om alle blokken te volgen. Er kan geen verhindering worden opgegeven voor (een deel van) het feest. Er kan namelijk een beperkt aantal kinderen deelnemen aan het feest, waardoor we met een wachtlijst werken. Het is niet mogelijk om later in te stappen of eerder weg te gaan, omdat er kinderen op de wachtlijst staan die graag het hele programma volgen.

Hoe is het geregeld met eten en drinken?

Bij inschrijving kun je je aanmelden voor een lunchpakket, betaling gaat via automatische incasso. Dit lunchpakket is beschikbaar voor deelnemende kinderen. Het lunchpakket bevat twee belegde broodjes, een stuk fruit en een flesje water. De kosten zijn 5 euro per persoon. Verder is het voor ouders en broertjes/zusjes mogelijk om ter plekke een lunch te bestellen. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Moeten kinderen hun tennispasje meenemen?

Nee, dat hoeft niet. Kinderen gaan wel tennissen, maar geen officiële wedstijdjes spelen.

Waarom worden kinderen uitgenodigd als zij drie of meer keer hebben deelgenomen, en niet één of twee keer?

Tenniskids speel je samen. Het is daarom belangrijk dat je op elkaar kan rekenen en zo vaak mogelijk deelneemt aan de Kia World Tour en Groene competitie. Wij willen de kinderen belonen die drie keer (maar het liefst vaker) hebben deelgenomen.

 

Mijn kind heeft drie keer gespeeld, maar geen uitnodiging ontvangen. Hoe kan dat?

Alleen kinderen waarvan een geldig e-mailadres is opgegeven in tenniskids.toernooi.nl kunnen we een uitnodiging sturen. We vragen daarom de Tenniskids Functionaris om deze e-mailadressen te registreren en eventueel de uitnodiging onder kinderen (die drie keer of meer hebben gespeeld) en hun ouders te verspreiden. 

Onze vereniging registreert de aanwezigheid bij rood niet altijd. Hoe krijgen kinderen die niet geregistreerd zijn toch een uitnodiging?

Van deze kinderen weet de KNLTB niet dat zij drie maal hebben deelgenomen. Neem daarom contact op met je Tenniskids Functionaris, zodat hij/zij zorgt dat de aanwezigheid alsnog geregistreerd wordt. Betreft het een andere club? Neem dan ook contact op met je Tenniskids Functionaris, zodat hij/zij contact kan opnemen met de club, waar de aanwezigheid niet goed geregistreerd is.